Manual del navegant

2016-02-17_09-02-00

images (1)

Normandia és el punt d’arribada i de partida, i de tornar a arribar, tal vegada per a no tornar a partir, o tal vegada sí, però de forma distinta.

NORMANDIA A POQUETA NIT naix del meu interés per obrir una finestra per la qual s’escape part de la meua activitat professional i creativa i deixar que entre aire fresc que renove les meues neurones i el meu interés per tot el que comprén el meu afany per esprémer cada replec de la vida.

La meua llengua materna i el castellà navegaran pel blog segons m’abellisca. En cinc estants tractaré d’anar col·locant records, opinions, imatges i traços del que considere interessant per a compartir. Alguns d’eixos estants tindran calaixos per a diferenciar oceans i rellamps.

 

descarga

En CAFÉ CENTRAL la tertúlia imaginària desgranarà l’opinió en el sentit més ampli. Articles, crítiques literàries, musicals, teatrals, cinematogràfiques, gastronómiques….y de tot el que se m’ocórrega, tindrà el seu espai en este café amb aromes a romer i a sal, a boira, a menta i a reixiu. El calaix Segona sessió s’obrirà cada vegada que convinga recuperar el ja publicat en altres mitjans.

Roma/jvhermas

 

images (17)

 ETRETAT és el penya-segat, el verd tapís, l’abraç de l’Atlàntic, el destí del principi d’un final. La creació literària volarà des d’ací per a mesclar-se amb tots els matisos d’un ocàs que es retrobarà amb els primers rajos d’un sol que sempre acudirà a la nostra trobada.

Versalles/jvhermas

descarga

En la FILMOTECA depositaré el fruit de la meua activitat professional, com a guionista i com a productor executiu, en el camp de l’audiovisual. Els documentals seran el fort.

Viena/jvhermas

7943659-Olivo-isolato-su-sfondo-bianco--Archivio-Fotografico

FORSEGUER és el nom d’una partida de Beneixama en la que el meu iaio Sento tenía un olivar. Vaig passar moltes hores de la meua infància entre troncs retorçuts i pedres i oliveres i camí de terra, a lloms de Blanquita o de comparsa d’un xicotet carro ple de sacs d’olives negres i verdes i ametles i vents. En este estant compartiré els meus records, les complicitats amb altres col·legues i amics, en el calaix Complicitats. I sobretot els meus sentiments i gratitud cap a les persones que han significat quelcom en la meua vida: La meua gent.

Roma/jvhermas

 

VELES E VENTS ens portaran novament a tots els ports de la meua vida, en un viatge en què em batré amb lo viscut i el que imagine.

Paris/jvhermas

 

 NORMANDIA A POQUETA NIT és simplement una forma de comunicació amb senzilles ferramentes en un virtual món que es pot esfumar en qualsevol moment. Mentres dure aniré depositant grans de vida en una complicitat invisible entre l’autor i els visitants que s’atrevisquen a aguaitar a esta finestra.

Étretat-Panorama

 

images (15)

Normandía es el punto de llegada y de partida, y de volver a llegar, tal vez para no volver a partir, o tal vez sí, pero de forma distinta.

 

jvhermas

 

 

NORMANDÍA A POQUETA NIT nace de mi interés por abrir una ventana por la que se escape parte de mi actividad profesional y creativa y dejar que entre aire fresco que renueve mis neuronas y mi interés por todo lo que abarca mi afán por exprimir cada recodo de la vida.

 

Mi lengua materna y el castellano navegarán por el blog según me apetezca. En cinco estantes trataré de ir colocando recuerdos, opiniones, imágenes y trazos de lo que considero interesante para compartir. Algunos de esos estantes tendrán cajones para diferenciar océanos y relámpagos.

descarga

En CAFÉ CENTRAL la tertulia imaginaria desgranará la opinión en el sentido más amplio. Artículos, críticas literarias, musicales, teatrales, cinematográficas, gastronómicas….y de todo lo que se me ocurra, tendrá su espacio en este café con aromas a romero y a sal, a niebla, a menta y a rocío. El cajón Segona sessió se abrirá cada vez que convenga recuperar lo ya publicado en otros medios.

Paris/jvhermas

images (17)

ETRETAT es el acantilado, el verde tapiz, el abrazo del Atlántico, el destino del principio de un final. La creación literaria volará desde aquí para mezclarse con todos los matices de un ocaso que se reencontrará con los primeros rayos de un sol que siempre acudirá a nuestro encuentro.

Roma/jvhermas

descarga

En la FILMOTECA depositaré el fruto de mi actividad profesional, como guionista y como productor ejecutivo, en el campo del audiovisual. Los documentales serán el fuerte.

Hallstatt/jvhermas

7943659-Olivo-isolato-su-sfondo-bianco--Archivio-Fotografico

FORSEGUER es el nombre de una partida de Beneixama en la que mi abuelo Sento tenía un olivar. Pasé muchas horas de mi infancia entre troncos retorcidos y piedras y olivos y camino de tierra, a lomos de Blanquita o de comparsa de un pequeño carro lleno de sacos de aceitunas negras y verdes y almendras y vientos. En este estante compartiré mis recuerdos, las complicidades con otros colegas y amigos, en el cajón  Complicitats. Y sobre todo mis sentimientos y gratitud hacia las personas que han significado algo en mi vida: La meua gent.

Albacete/jvhermas

descarga (1)

VELES E VENTS nos llevarán de nuevo a todos los puertos de mi vida, en un viaje en el que me batiré con lo vivido y lo imaginado.

San Petersburgo/jvhermas

 

NORMANDÍA A POQUETA NIT  es simplemente una forma de comunicación con sencillas herramientas en un virtual mundo que se puede esfumar en cualquier momento. Mientras dure iré depositando granos de vida en una complicidad invisible entre el autor y los visitantes que se atrevan a asomarse a esta ventana.

Roma/jvhermas

 

Esta entrada fue publicada en El Blog, Forseguer y etiquetada , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Manual del navegant

 1. Joan dijo:

  Senzillament formidable. Ets un artista. Endavant en aquesta aventura bloguera!

 2. Pepe Navarro dijo:

  Eres tot un fIgura de les noves tecnologíes.Sapies que si que veig tot allò que envies.Un abraç.

 3. joan manel frances ferre dijo:

  molt bé.
  salut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *